- abcd efgh ijkl mnop qrst uvwx yz
اگر تا امروز فکر کرده اید که نسکافه ها از انواع خاصی از ترکیب ها یا افزودنی های دیگری است که تنها نیستید ولی باید گفته شود که تا به امروز در اشتباه بوده اید .
نسکافه نام یک برند قهوه فوری است که توسط شرکت های نستله تولید میشود . نسکافه از از برند های پرطرفدار در دنیا است .
قهوه نستله برای اینکه بتواند جوابگوی نیاز های افراد گوناگون باشد انواع گوناگونی از قهوه های فوری از نسکافه ردماگ تا نسکافه های گلد را به تولید رسانده است . نسکافه های گلد بدون کافئین هم با همان مزه و بویخوب برای اشخاصی که کافئین مصرف نمیکنند تولید میشود .
ایرانی ها از دوران قدیم عادت کرده اند که هر محصولی جدیدی را که با آن روبرو می شوند را با اسم برند های آنها شناخته شده است و اهمیتی ندارد چند کارخانه دیگر آن محصولات را تولید میکنند و در هر صورتی نام اولین برند آنها وارد ایران شده است و بر روی آنها محصولات باقی می ماند . اولین برند های قهوه فوری که وارد ایران شده است برند های نسکافه بوده است و بنابراین این واژه ها میان علاقه مندان خوردن قهوه رایج شده است و میتوانیم بگوییم که نسکافه ها اختراع ایرانی های قهوه نوش برای قهوه های فوری شده است .
نسکافه ها در اصل همان قهوه فوری است که در سال 1907 برای بار اول توسط شرکتهای نستله و با اسم تجاری تولید شده است و خیلی سریع تبدیل به یکی از پرطرفدار ترین نوشیدنی های دنیا شده است و به همین علت است که به جای استفاده از واژه های قهوه فوری در ایران از اسم نسکافه استفاده می شود .
میتوانیم بگوییم که نسکافه ها از همان قهوه های دم شده است که در طول فرآیند های فرآوری شده و به شکل و شمایل پودر آماده قهوه میشود و برای مصرف از آنها دیگر نیازی به دم کردن آن ندارید و کافی است که کمی از پودر های آنها را در یک فنجان آب جوش بریزید و نوش جان کنید .
تولید های قهوه در اول با مخالفت های قهوه نوشان است زیرا که معتقد هستند در فرآیند های تولید های قهوه فوری عطر و طعم واقعی قهوه از میان می رود . امروزه با پیشرفت های تکنولوژی تولید های قهوه فوری فاصله بین کیفیت دو نوع به صورت کلی از میان رفته است و نوشیدن قهوه های فوری طرفدار های بیشتری دارد . قهوه های فوری در دو نوع کلاسیک و گلد درست شده است . قهوه های کلاسیک تیره تر هستند و طعم بسیار سنگین تری دارد .
مرحله های تولید نسکافه
دانه های قهوه حاوی فیبر های نامحلول است یعنی اگر سیر شوید و در آب آنرا بجوشانید فیبر های آنها در کف ظرف ها رسوب میکنند و رنگ قهوه در آب جوش حل می شود . در راه و روش های صنعتی با کمک های صافی رسوب را از این محلول ها جدا میکنند و محلول ها را جدا میکند و محلول های قهوه را تبخیر و خشک می کنند .
رنگ های انواع آنها قهوه های فوری گوناگون است که به نوعی قهوه ها و راه و روش های خشک کردن آنها در ارتباط است و نشاندهنده اندازه تخمیر و یا کیفیت و طعم محصولات است . نسکافه یا همان قهوه فوری دراصل از عصاره های قهوه خشک درست شده است که عصاره های قهوه به کمک دم کردن پودر های قهوه به دست آمده است ولی غلظت آنها بالاتر است .
دو روش برای درست کردن نسکافه وجود دارد :
تولید قهوه فوری به راه و روش های خشک کردن افشانی : قهوه های دم کشیده به داخل هوای داغ پاشیده شده است که خیلی سریع قطره های قهوه خشک شده و تبدیل به پودر با تکه های بسیار کوچک میشود .
تولید قهوه به روش خشک کردن انجمادی : در این راه و روش ها قهوه هایی که دم کشیده است ، به تکه های کوچک تر تقسیم شده است و منجمد شده است و بعد در دمای پایین درست شده و خشک میشود .
روش خوردن نسکافه
از بیشترین روش های خوردن نسکافه ها ترکیب کردن آنها با 2 قاشق جای خوری نسکافه با یک فنجان آب داغ است . اگر این اندازه برای شما زیاد باشد می توانید مناسب با ذائقه خود اندازه نسکافه را کمتر کنید و در صورتیکه مایل بودید شیر یا شکر به آن اضافه کنید .
فواید نسکافه
برای پی بردن به فایده های قهوه مطالعه های زیاد انجام شده است با این حال ثابت کردن محکم برای کم شدن بیماری وجود ندارد . براساس مطالعه های انجام داده شده افرادی که به صورت روزمره و عادی قهوه می نوشند کمتر دچار بیماری ها میشوند . نسکافه نیز برای آرامش داشتن نوشیدنی مناسب و تاثیر گذار است و میتوانید از آن استفاده کنید .