- abcd efgh ijkl mnop qrst uvwx yz
شما می توانید با کمک دانه های خوش عطر و خوش طعم قهوه چندین نوع نوشیدنی گرم و سرد با طعمی لذیذ و آرام بخش تهیه کنید و در منزل و یا محل کار خود از آن برای رفع خستگی , آرامش و استراحت و درمان کم خوابی استفاده نمایید .
قهوه آن قدر نوشیدنی پر رمز و رازی است که صحبت کردن در مورد آن تمامی ندارد و بخش اصلی جزییات شکل گرفته پیرامون آن را هم باید از ایتالیایی ها سراغ گرفت. این نوشیدنی برای ماهایی که اولویت اول مان در نوشیدنیهای روزانه ، چای است، میتواند به عنوان یک تجربه ی روزانه جا بیفتد و کافئین مورد نیاز بدنمان را تامین کند .
به احتمال زیاد شما نیز دانه های ریز و آسیاب نشده ی قهوه را از نزدیک مشاهده کرده اید ! برخی از مغازه های فروش قهوه این دانه های قهوه را به عنوان قهوه ی ترک و یا قهوه اسپرسو به شما میفروشند .
تفاوت قهوه ی فرانسه و قهوه ترک :
قهوه ی ترک و قهوه ی اسپرسو برای درست شد نیاز به دم کردن دارند و تنها تفاوت این نوع قهوه ها در نحوه درست کردن و دم کردن آن ها می باشد . در بین کشور های خاورمیانه , نوشیدنی قهوه ی گرم ترک جزو معروف ترین و محبوب ترین نوع قهوه می باشد . برای درست کردن آن از ترکیب کردن آب و دانه های آسیاب شده قهوه استفاده می شود . تنها کافی ست این ترکیب را به صورت مستقیم روی شعله قرار دهید . معمولا برای درست کردن قهوه ی ترک شما به یک قهوه جوش نیاز دارید .
از پودر قهوه ی آسیاب شده برای درست کردن قهوه ی ترک استفاده می شود دقت داشته باشید که این پودر می بایست به صورت یکدست و کاملا پودر شده باشد . بعد از قرار دادن قهوه ی ترک درون قهوه جوش قهوه را مستقیم داخل فنجان میریزند.
شاید تا اینجا برای تان سوال شده باشد که از دستگاه های قهوه ساز برای درست کردن کدام نوع قهوه استفاده می شود , قهوه ی فرانسه ! بله , برای درست کردن قهوه ی فرانسه به یک دستگاه قهوه ساز نیاز خواهید داشت . در دستگاه های قهوه ساز آب روی قهوه ی آسیاب شده قرار می گیرد . آب از صافی از روی قهوه ها عبور کرده و نوشیدنی بدست آمده در قوری و یا لیوان جمع می شود . معمولا قهوه های درست شده در دستگاهی قهوه ساز را می توانید تا دو ساعت نگه داری کنید.
قهوه ی اسپرسو :
قهوه ی اسپرسو نقطه ی مقابل تمام قهوه های دم کردنی می باشد و امروزه مورد توجه افرادی زیادی قرار دارد . اسپرسو را یک جوان ایتالیایی به وجود آورد اولویت اول در درست کردن قهوه ی اسپرسو سرعت و کیفیت خوب است و این نوع قهوه علاقه مندان زیادی را دارد . کلمه ی اسپرسو در قهوه اشاره به تحت فشار قرار گرفتن قهوه می باشد .
شما می توانید در کمترین زمانی مانند 25 ثانیه قهوه ی اسپرسو را با استفاده از اسپرسوساز درست کنید . در اسپرسو یاز ها آب با دمای و فشار زیاد از روی قهوه های آسیاب شده عبور می کند که قهوه ی بدست آمده از این فرایند طعم دلنشین و عطر خاصی دارد .
تفاوت قهوه اسپرسو و قهوه دم کردنی :
معمولا بسیاری از افراد مخصوصا قدیمی تر ها نوشیدن قهوه ی دم کردنی را ترجیح می دهند در مقابل افرادی هم هستند که طعم قهوه ی اسپرسو را با قهوه دم کردنی قابل مقایسه نمی دانند .
برای تشخیص قهوه ی اسپرسو با دیگر مدل ها می توانید لایه ی کف نرم روی قهوه را مورد تشخیص قرار دهید . این لایه کف نرم بر اثر فشار زیاد آب داغ روی قهوه تشکیل می شود و به هیچ عنوان برای انسان ضرر ندارد .
اگر کف روی قهوه ی اسپرسو سفید یا قهوه ای رنگ باشد می تواند نشان گر این باشد که دانه های قهوه قبل از آسیاب شدن خوب بو داده نشده اند . کف روی اسپرسو می بایست طلایی و یا زرد رنگ باشد .
به علاوه میزان کفی که روی قهوه ی اسپرسو جمع می شود نشان گر غلظت و سنگینی قهوه است .
خوردن یک ماگ کامل از قهوهی دمکرده، تجربهی کاملا متفاوتی در مقایسه با یک شات کوچک از اسپرسو است. ماجرا به گونهای است که میتوان برای مصرف این دو نوع، شرایط زمانی مختلفی پیشنهاد کرد؛ اسپرسو برای عصرهای دلگیر ( زمستان ) مناسبتر است و قهوهی دمکردنی برای ایجاد یک صبح شاد و پر انرژی و آمادگی برای کار و فعالیت روزانه.
کافه لاته :
قهوه های از نوع لاته که ما آن را با نام کافه لاته می شناسیم همان اسپرسو است که در آن به جای آب داغ از شیر داغ استفاده شده است . لاته به معنی شیر خوردنی است . افراد گاهی به لاته شیر قهوه نیز می گویند . برای درست کردن لاته می توانید شیر را به صورت جداگانه داغ کنید ابتدا اسپرسو را درون فنجان بریزید سپس به آن شیر داغ اضافه کنید . معمولا تزپین کاردن لاته های کاری لذت بخش می باشد شما می توانید برای تزیین آن از شکلات داغ نیز استفاده کنید .
کاپوچینو :
برای درست کردن کاپوچینو از اسپرسو و شیر یا همان لاته به اضافه کف شیر استفاده می شود . یک فنجان کاپوچینو دارای لایه ی ضخیمی از کف شیر روی فنجان است . مصرف کاپوچینو برای صبحانه یک نوشیدنی فوق العاده می باشد .
قهوه آنقدر نوشیدنی پر رمز و رازی است که صحبتکردن در مورد آن تمامی ندارد و بخش اصلی جزییات شکلگرفته پیرامون آنرا هم باید از ایتالیاییها سراغ گرفت. این نوشیدنی برای ماهایی که اولویت اولمان در نوشیدنیهای روزانه، چای است، میتواند به عنوان یک تجربهی روزانه جا بیفتد و کافئین مورد نیاز بدنمان را تامین کند.