0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید
راه های کاهش تشنگی در ماه رمضان

راه های کاهش تشنگی در ماه رمضان 

راه های کاهش تشنگی در ماه رمضان 


اب بدن از مهم ترین عواملی است که میتواند برای افراد روزه دار باعث مشکلات زیادی شود و حتی باعث به خطر افتادن جان افراد میشود . امادگی تغذیه ای برای استقبال کردن از ماه مبارک رمضان از عامل های موثری در کاهش مشکلات برای روزه گرفتن در این ماه است . 






برخلاف عقیده برخی افراد در روز هایی که به ماه مبارک رمضان مانده است هدف افزایش ذخیره بدن را روزه داری را افزایش میدهد . اگر ذخیره ماده غذایی کم باشد باعث افزایش مشکلات میشود و روزه داری را سخت و دشوار تر میکند . 

بهترین کار برای کاهش گرسنگی و تشنگی در رماه مبارک رمضان این است که از 1 هفته تا 10 روز قبل از شروع ماه رمضان حجم غذایی مصرفی را کم کم کاهش دهید اینکار باعث میشود که حجم متابولیسم و سوخت و ساز بدن کاهش پیدا کند و بدن به کم غذا خوردن و گرسنه نشدن عادت کند . 

اب بهترین نوشیدنی گوارا در ماه رمضان 

اب از بهترین نوع نوشیدنی است و هیچ جایگزینی برای اب وجود ندارد اب به طوری مفید است که کارشناسان به هر فردی توصیه میکنند که در طول روز یک تا یک و نیم لیتر اب بنوشند . برای روزه گرفتن و کاهش سختی و مشکلات لازم است که افراد فاصله بین سحر تا افطار اب و مایعات کافی مصرف کنند تا دیگر کمبود اب در بدن نداشته باشند . همچنین به افراد توصیه میشود که برخی از عنصر های طبیعی مانند برگ های نعناع ، زنجبیل رنده شده یا لیمو ترش به اب اضافه کنند و بعد ان را مصرف کنند . 

پرهیز از نوشیدن اب یخ 

زمانی که اب بسیار خنک همراه با یخ مصرف میکنید چون باعث پایین اومدن دمای بدن در مدت کوتاهی میشود و اینکار باعث رفع تشنگی در دراز مدت نمیشود . در زمان افطار باید از خوردن اب یخ پرهیز کنید . در نوشیدن اب در افطار از اب ولرم استفاده کنید . 

مصرف میوه و سبزیجات 

میوه ها و سبزیجات تازه حاوی مقدار زیادی اب و فیبر هستند که برای مدت زمان زیادی در روده ها باقی میمانند . همچنین به افراد روزه دار توصیه میشود که برای کاهش سختی در هنگام شب و در وعده غذایی پیش از سحربه مقدار کافی و لازم از میوه ها و سبزی ها تغذیه کنند تا از تشنه شدن انها در طول روز جلوگیری شود 

خیار از بهترین و پرطرفدار ترین میوه ها و سبزیجات به حساب می اید که طبخ خنک و سرد دارد و بهترین راه برای در امان ماندن از تشنگی ماه مبارک رمضان است . مزایای دیگری که این میوه دارا است این است که دارای الیاف سلولزی مغزی است که باعث اسان شدن فرایند های هضم غذا میشود و مواد سمی را از روده ها خارج و پاک میکند . 

همچنین میتوانید از میوه های تازه مانند طالبی و هندوانه و خربزه استفاده کنید . زیرا این میوه ها به طور شگفت انگیز و چشم  گیر باعث کاهش تشنگی میشوند و تا حدی مواد معدنی از دست رفته از طریق عرق کردن را باز میگرداند . 

نخوردن زیاد شیرینی ها و تنقلات 

با توجه به اینکه روز ها طولانی است و فاصله کمی بین وعده های افطاری و شام و سحری وجود دارد از پر خوری و زیاد خوردن در زمان افطار و بعد از ان باید جلوگیری شود زیرا در صورتی که این موضوع را رعایت نکنید دچار بیماری ها و ناراحتی های گوارشی میشوید . 

در روز های ماه مبارک رمضان بهتر و مفید تر است که به مقدار خیلی کمی از شیرینی ها استفاده کنید مخصوصا اگر شیرینی ها شامل : زولبیا ، بامیه یا پشمک باشد . البته یکی دیگر از مسائلی که توصیه میشود این است که در جاهایی که درخت نخل رشد نمیکند از مصرف زیاد خرما پرهیز شود . ولی در مکان هایی که درخت نخل دارد زیاد خوردن خرما ضرری ندارد . 

توصیه میشود به جای اینکه فردی هرروز مقدار زیادی از زولبیا و بامیه مصرف کند که فقط دارای انرژی و فاقد مواد مغذی ( ویتامین ها و املاح ها ) هستند از مواد غذایی شیرینی استفاده شود که قند ان طبیعی باشد مانند : خرما و کشمش . 

نوشیدن شربت های سنتی 

شربت ابلیمو یکی از نوشیدنی هایی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب و مفید است . مصرف شربت ابلیمویی که کم شیرین باشد باعث ترشح بزاق میشود و احساس تشنگی در روزه داران را از بین میبرد . 

کاسنی 

عرقیات سنتی فقط کانسی است که خاصیت خنک کنندگی را دارد و برای کاهش احساس تشنگی در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است و مصرف ان توصیه میشود . از این رو به شما پیشنهاد میشود که نوشیدنی هایی مانند : خاکشیر را با مقدار کمی کاسنی و گلاب باهم مخلوط کرده و استفاده کنید تا راه حلی برای شما باشد . 


گفتگوی آنلاین