- بررسی تخصصی
- مشخصات
- نظرات کاربران
بررسی تخصصی
بخار پز استیل
ویتامین های موجود در غذا آرام و قرار ندارند و بههر بهانهای راهی برای خروج از غذاها پیدا میکنند. ازطرفی بدن ما برای سالم ماندن و زندگی کردن به انواع ویتامینها و مواد مغذی نیاز دارد. بنابراین ما باید غذاها را بهروشی آماده کنیم که ویتامینها کمترین شانس برای خروج را داشته باشند.
روشهایی مثل سرخ کردن دشمنی دیرینهای با بدن ما دارند و کاملا دست و دلبازانه راه را برای خروج مواد مغذی آماده میکنند. اما روشهایی مثل بخارپز کردن باوسواس هرچه تمامتر جلوی خروج ویتامینها را میگیرند.
مشخصات محصول :
- بخار پز استیل
- سایز 23 سانت
- جنس استیل
- مناسب انواع مواد غذایی و سبزیجات