- abcd efgh ijkl mnop qrst uvwx yz
بسیاری از ادویه ها , مانند ادویه های تند می تواند برای خانم های بارداری ایجاد مشکل کند . به همین دلیل است که به خانم های باردار توصیه می شود از خوردن غذاهای بیرون از منزل خودداری کنند . ممکن است در غذاهای بیرون از منزل , رستوران ها و فست فود ها از ادویه هایی استفاده شود که شما از آن مطلع نباشید و مصرف آن برای بدن تان ضرر داشته باشد .
ادویه ها برای آشپزی :
همان طور که گفته شد یکی از موارد مورد استفاده برای پختن غذاها , ادویه جات هستند . استفاده از این ادویه ها برای پخت و درست کردن غذاها ضروری هستند . شما می توانید هنگام پختن غذاها از ریشه ی گیاهان , پوست و دانه های خشک شده , سبزیجات معطر و ... استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری به غذاهای خود بدهید . همچنین می توانید برای رنگ دهی و طعم دهی از ادویه ها استفاده نمایید .
ادویه های مجاز و غیر مجاز برای خانم های باردار :
زردچوبه :
استفاده از زردچوبه برای خانم های باردار مفید است . زردچوبه دارای مواد مغذی زیادی برای بدن می باشد که می تواند از درد در بدن خانم های بارداری جلوگیری کرده و برای پوست بدن آن ها مفید باشد . این ادویه ی زرد رنگ به طور طبیعی از خاصیت سم زدایی برخوردار است و می تواند کبد شما را در سلامت قرار دهد .
استفاده از زرد چوبه در غذا ها می تواند از استرس بی دلیل در دوران بارداری جلوگیری کند دقت داشته باشید که در طول روز شما مجاز به استفاده از 8 گرم از این ادویه هستید .
زنجبیل :
مصرف این ادویه نیز برای خانم های باردار بدون خطر بوده و می توانند به اندازه کم از آن استفاده نمایند . خانم ها در طول دوران بارداری می توانند از ادویه ی زنجبیل برای درمان ویار , تهوع و استفراغ استفاده کنند . خانم ها در دوران بارداری می توانند در طول یک روز از یک گرم پودر زنجبیل استفاده کنند و استفاده از آن در مدت چهار روز به طور متوالی برای تسکین درد موثر است .
فلفل سیاه :
این ادویه نیز برای خانم های باردار مورد استفاده قرار می گیرد . فلفل سیاه منبع غنی از کروم می باشد و می تواند برای خانم های باردار موثر باشد . کروم می تواند سطح قند خون و کلسترول را تنظیم کند و از بیماری دیابت جلوگیری کند . همچنین مصرف فلفل سیاه از بیماری های قلبی می تواند شما را در امان نگه دارد .
مصرف سیر و پودر سیر :
مصرف پودر سیر در دوران بارداری به خانم ها توصیه نمی شود . سیر دارای مقدار زیادی از مواد سمی می باشد که مصرف آن برای خانم های باردار مناسب نیست . مصرف بیش از حد پودر سیر می تواند باعث سوزش معده و خونریزی شود .
نعنا فلفلی :
مصرف این ادویه نیز برای خانم های باردار توصیه نمی شود . در دوران بارداری خانم ها نیاز مواد غذایی دارند که باعث تقویت رحم شود , چای نعنا فلفلی می تواند باعث شل شدن رحم شود و این مشکل ممکن است باعث سقط جنین شود .
همچنین مشاهده شده است که مصرف چای فلفلی در بعضی از خانم ها باعث ایجاد و شروع قاعدگی شده است و به همین دلیل مصرف آن به خانم های باردار توصیه نمی شود.
مصرف هل و گلپر :
مصرف هل و یا پودر هل می تواند برای درمان ویار و جلوگیری از تهوع برای شما مناسب باشد . شما می توانید از دانه های هل درون چای و یا از پودر آن برای استفاده در غذاها استفاده نمایید .
و اما گلپر , پودر گلپر نیز برای خانم های باردار توصیه نمی شود . گلپر می تواند باعث رقیق شدن خون در افراد می شود . معمولا از گلپر برای روی ماست , باقالی پخته , دانه های انار و ... استفاده می شود . به خانم ها در دوران بارداری مصرف این ادویه توصیه نمی شود .
مواد غذایی که در دوران بارداری مصرف می کنید برای سلامت جنین بسیار مهم است . از بین تمام ادویه ها برخی از آنها برای خانم های باردار مفید و برخی دیگر مضر و ممنوع می باشن د.به شما توصیه می شود که در دوران بارداری از مواد غذایی و همچین ادویه هایی استفاده کنید که برای بدن شما مفید باشد . برای اطلاع از این مواد , می توانید از یک مشاور تغذیه کمک بگیرید و از این ادویه ها برای استفاده در غذاها و مواد غذایی خود استفاده کنید .